PIDE HUIS

Recentebeoordeling


4 sterren uit 218 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Pide Huis. Meer weten? Ontdek meer

13 jul 2024 om 15:35 Heerlijk pizza
10 jul 2024 om 15:08 Last time to order from them, the food quality was so bad and it was cold no cheese it was a really good restaurant but now one of the worst
8 jul 2024 om 15:03 Always going for the Iraqi broodje.
24 jun 2024 om 8:14 Het eten was lauw en waar ik om gevraagd heb zat er niet op. Heel jammer want de eerste keer was het eten toppp.
20 jun 2024 om 18:31 Perfectt en heel aangekomen!
10 jun 2024 om 21:28 I’d ordered and was told approx 40min for delivery, after 30min i refreshed the page and see 59min!? I called pidehuis, the guy tells me ‘no thuisbezorgd’ i got angry and filled complaint to thuisbezorgd. After 1,5h i see delivery at my door!!!!
9 jun 2024 om 11:14 Turkse pizza met kipdoner. Erg lekker en goed gevuld.
24 mei 2024 om 20:00 begrijp me niet verkeerd maar ik heb 3uur gewacht op een kapsalon en pide gehakt. Werken hier gehandicapten ofzo olum lan?!
16 apr 2024 om 14:41 I ordered pizza with Salami. It was cold and it was quite bad and expensive.
11 apr 2024 om 13:46 Lekker, warm en goed verpakt. Bezorging kwam ook sneller dan aangegeven! Voor herhaling vatbaar.
29 mrt 2024 om 23:29 Lekker broodje donner met feta. Heeeel dil belegd. Kom hier terug.